Palvelut

KÄSINPESU

Huolellisesti suoritettu käsinpesu on pesutuloksen ja maalipinnan virheettömän säilymisen tae.

Pesu aloitetaan auton likaisuusasteen tarkastuksella, vanteisiin/kapseleihin levitetään erityinen jarrupölyn pesuaine. Poikkeuksetta maalipintaan ruiskutetaan cleaner 3 liuotin ja ac 16 pesuaine, joilla jo esipesussa irtoaa tehokkaasti suola, piki ja muu epäpuhtaus.

Auto huuhdellaan tarkasti painepesulla pyöräkoteloita myöden, myös ovipielet ja lattiamatot pestään sovittaessa. Maalipinta tarkastetaan ja mikäli se ei vaadi lisää erityistoimenpiteitä, levitetään pesushampoo ja auto pestään huolellisesti sienellä. Lopuksi auto huuhdellaan ja kuivataan lastaa sekä säämiskää käyttäen. Katso käsinpesu Youtubesta

MOOTTORIPESU

Moottoripesulla estetään tehokkaasti lian aiheuttamia sähkö- yms. häiriöitä moottorissa.Myös katsastusviranomaiset vaativat puhtautta moottoritilaan.

Moottoritilaan levitetään rasvaa ja tyypillisiä konehuone-epäpuhtauksia liuottavat pesuaineet, puhdistustehoa lisätään tarvittaessa harjaamalla. Pesuaineen annetaan hetken vaikuttaa ja sitten moottoritila pestään varovasti painepesuria käyttäen.

Lopputarkastuksen jälkeen suoritetaan kuivaus paineilmalla.

Moottorinpesu tapahtuu aina omalla vastuullasi. Emme korvaa mahdollisesti kosteudesta vioittuneita sähkölaitteita tai muita moottorin osia.

SISÄPUHDISTUKSET

Sisäpuhdistus aloitetaan irtoroskien ja lattiamattojen poistolla.

Vaikeitten paikkojen esipuhdistus tapahtuu painepistoolilla, sekä erityisesti tähän työhön soveltuvalla pesuaine/paineilmalevittimellä. Imurointi suoritetaan ammattikäyttöön suunnitelluilla tehoimureilla, joilla myös eläinkarvat yms. irtoavat tehokkaasti.

Sisäpuhdisteena käytämme desinfioivaa, miellyttävätuoksuista pesuainetta, joka jättää autoon raikkaan tuoksun. Lasit pesemme niin sisä-kuin ulkopuoleltakin, sekä pyyhimme ovipielet. Tarvittaessa laitamme muoviosiin hoitoaineen joka palauttaa ne alkuperäisen näköisiksi, ja estää pölyn tarttumista.

Ongelmallisissa tapauksissa suoritamme istuimien/verhoilujenpesut painehuuhtelukoneella,

sekä hajuongelmissa (tupakka, eläimet) käytämme tehokasta ionisaattoria.

VERHOILU/ISTUIMIEN PESUT

Verhoilujen/istuimien pesut voidaan suorittaa muun puhdistuksen yhteydessä tai omana työnään.

Aluksi ruiskutetaan lian liuottamiseksi tarvittava pesuaine, jonka jälkeen materiaali harjataan siihen tarkoitetulla verhoiluharjalla. Seuraavaksi materiaalit pestään painehuuhtelukoneella joka imee lian pois, eikä levitä sitä kankaan kudoksiin, josta se tulisi myöhemmin taas esiin.

Perusteellisen pesun jälkeen kuivatamme verhoilut tarvittaessa puhaltimilla tai ilman salliessa ulkoilmassa.

Nahkaverhoilun pesussa on käytetään nahanpesuaineita, sillä peruspesuaineet kovettavat nahkaa ja aiheuttavat nahkaan ikäviä halkeamia. Nahkapesun jälkeen olisi suositeltavaa käyttää aina nahanehostusainetta joka estää jatkossa nahan likaantumista, sekä pitää nahkan pehmeänä ja raikkaan tuoksuisena.

Verhoilumateriaaleille voidaan laittaa lisäksi erillinen suojakäsittely, joka estää tehokkaasti lian tarttumisen.

TEIPPIEN IRROITUKSET

Suoritamme teippien irroitukset siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja liimanpuhdistusaineilla.

Mahdolliset teippauksien jättämät värierot poistamme tarvittaessa myllytyskäsittelyllä.

VAHAUKSET

Ennen vahausta suoritamme aina auton huolellisen pesun ja kuivauksen, tarkastamme auton maalipinnan kunnon ja teemme päätöksen auton vaatimasta vahakäsittelystä yksilöllisesti asiakkaan kanssa.

Käytetyin vaihtoehto käytettyyn autoon on ns. kestovahaus jolla saadaan noin 1vuoden kesto.

Käsittely ehostaa maalipintaa melkoisesti, joten joskus käsittelyllä saadaan ns. myllytystarpeessa oleva maalipinta ehostettua näyttäväksi ilman hiontaa.

Käsittely tehdään Cyklo-koneella, joten lopputulos on käsilevitteistä vahaa parempi ja kestävämpi.

Haluttaessa myös paikkamaalaamme auton kiveniskut samassa yhteydessä.

TAKUUPINNOITTEET

Meillä on käytössä muutamien eri valmistajien takuupinnoitteita.

Pinnoite olisi aina järkevintä laittaa uuteen, vauriottomaan maalipintaan. Pinnoite muodostaa maalipinnalle timantinkovan kerroksen joka pidentää huomattavasti maalipinnan ikää ja estää sitä haalistumasta sekä auttaa säilyttämään erinomaisen kiillon. Maalipinnasta tulee myös sileämpi jolloin lika irtoaa helpommin, ja auto on helpompi pitää puhtaana.

Käsittely on vakuutusyhtiöiden korvauksen piirissä,eli mikäli pinnoitettua autoa joudutaan maalaamaan vakuutusyhtiön laskuun ,korvataan siihen myös uusintapinnoite maalatuille osille.

Käsittely on myös ammattiautoilijoiden suosiossa, etenkin sen pesutulosta helpottavan ja parantavan vaikutuksen takia.

Takuupinnoitteen kestoikä on noin 3-6 vuotta menetelmästä riippuen.

MAALIPINNAN HIONNAT (MYLLYTYKSET)

Meillä on erittäin monien vuosien tuoma ammattitaito kaikessa maalipintoihin liittyvien ongelmien ratkaisuissa. Myllytys on aina autokohtainen johon vaikuttavat monet tekijät.

Myllytyksellä poistetaan eriasteiset harmaantumat, naarmut ja muut maalipinnan pintavauriot. Maalipinnan hionta suoritetaan siihen suunnitellulla hiontakoneella ja erilaisilla kiillotustyynyillä, sekä tarpeen vaatimalla hiontaaineella (useita eri karkeuksia ja ominaisuuksia).

Ennalta asiakkaan kanssa kartoitetaan lopputuloksen laatutarve ja tehdään tarvittavat toimenpiteet sovitun lopputuloksen saavuttamiseksi. Mikäli halutaan auto näyttelykuntoon, vaatii se mahdollisesti useita eri hionta kertoja ja kiillotuksia, normaalin käyttöauton myllytys hoituu useimmin yhdellä hiontakerralla.

Myllytyksen jälkeen auto aina vahataan tai pinnoitetaan asiakkaan toiveen mukaisesti.

Saamme usein ”fiksattua” jo maalaamoon tuomitun auton maalipinnan kelvolliseksi ja annamme mielellämme myllytyksestä tietoutta ja tarjouksen nähtyämme auton tarpeet.

OTSONOINTI

Otsonoinnilla saadaan suljetusta tilasta (esim. auto) poistettua erittäin tehokkaasti epämiellyttävät hajut (koira, kissa yms. eläimet, tupakka, home ).

Käsittelyllä ei pyritä peittämään ongelmahajua vaan poistetaan se, ja samalla auto allergiasaneerataan. On ilmennyt tapauksia, joissa autossa ei haise esim. koiralle, mutta allergikko saa autossa silti allergiaoireita. Saneerauksen jälkeen oireiden määrä on laskenut huomattavasti tai oireet ovat hävinneet täysin

Ennen otsonointia suositellaan autolle tehokasta sisäpuhdistusta.

NANO-KÄSITTELYT LASEILLE

Suoritamme laseille nano-käsittelyä joka jättää laseihin huomaamattoman kalvon, joka edesauttaa lasien puhtaana ja sulana pysymistä.

Ensin lasit pestään ja hiotaan täysin puhtaaksi, jonka jälkeen pinnoite levitetään lasille, annetaan kuivua ja viimeistellään myllyttämällä aine lasiin kiinni.

Käyttämämme pinnoite ei aiheuta monien vastaavien aineiden tavoin ongelmia myöhemmin esim. tuulilasissa pyyhkijöiden kohdilla, tai lasinkorjauksen yhteydessä.

VERHOILUJEN KYLLÄSTEKÄSITTELYT

Verhoilut ja istuimet voidaan käsitellä erityisellä verhoilukyllästeellä joka sulkee verhoilun niin, ettei lika ja kosteus pääse kankaan huokoisiin rakenteisiin. Näin materiaali säilyttää ulkonäkönsä huomattavasti käsittelemätöntä paremmin, ja on helpompi pitää siistinä sekä puhdistaa.