KÄSINPESU

Suoritamme käsinpesut auton likaisuuden vaatimilla toimenpiteillä ja aineilla.
Poikkeuksetta levitämme ensimmäiseksi Hiilivetyliuottimen, joka liuottaa suolan, pien yms.lian.
Huolellisen huuhtelun jälkeen tarkastamme maalipinnan ja mikäli maalipinta tuntuu karhealta tai vaatii muutoin erikoistoimenpiteitä, levitämme toisen kerroksen liuotinta tai raudanpoistoa.
Myös vanteisiin levitetään erillinen vannepuhdistus aine, jonka jälkeen auto jälleen huuhdellaan.

Tämän ns.esipesun jälkeen voidaan itse pesu aloittaa, jossa levitämme pesuaineen tai vaahdotamme auton, jonka jälkeen auto käydään läpi kinnastaen. Myös etumatot ja ovipielet pestään tarvittaessa, ja lopputuloksen viimeistelee huolellinen kuivatus.

MOOTTORIN PESU

Suoritamme moottorien pesut erityistä huolellisuutta noudattaen ja tarpeellisilla pesuaineilla.
Moottorin pesulla ehkäistään sähkö-yms häiriöitä moottorissa, myös katsastusviranomaiset vaativat puhtaan moottorin. Toimenpide suoritetaan kuitenkin aina ASIAKKAAN OMALLA VASTUULLA.

ISTUIMIEN PESU

Kangasistuimet pestään painehuuhtelu laitteella, joka imee hyvin lian myös pintamateriaalin alta. Vaahtopesu yms. menetelmillä osa liasta tuppaa kulkeutumaan pintakangaan alle aiheuttaen epämielyttävää hajua ja likaongelmaa jatkossa hyvinkin pian. Emme luovuta autoja kosteilla penkeillä asiakkaille, vaan kuivatamme ne tiloissamme ja tarkastamme lopputuloksen materiaalien kuivuttua.

Puhtaisiin/uusiin kangaspenkkeihin voidaan laittaa erillinen kyllästeaine, joka estää likaa tarttumasta materiaalin kudoksiin. Nahkaistuimet pestään erillisellä nahanpesuaineella ja poikkeuksetta ne käsitellään myös nahanhoitoaineella, joka pitää nahan pehmeänä ja estää nahkaa halkeilemasta, joka onkin jo iso ongelma. Myös nahalle on oma kyllästekäsittely, joka estää likaa tarttumasta nahkaosiin.

SISÄPUHDISTUS

Sisäpuhdistusta varten meillä on soveltuvat aineet ja laitteet, oli lähtökohta miten likainen tahansa.
Normaalisti sisäpuhdistus käsittää imuroinnin,irtomattojen pesun, lasien pesun ja kovien pintojen puhdistuksen. Joissain tapauksissa viimeistelemme sisäpinnat niihin tarkoitetulla ehostusaineella joka palauttaa kuluneet pinnat lähes ”uuden veroiseksi”. Ehostusaineet ovat silikonivapaita ja pölyä hylkiviä.

Otsonointi

Otsonoinnilla poistetaan epämielyttävät hajut jopa asuinhuoneistoista. Se tehoaa erinomaisesti  mm.tupakkaan, eläinhajuihin, homeongelmiin yms. Otsonointi vaatii poikkeuksetta täydellisen sisäpesun/puhdistuksen.

MYLLYTYS/MAALIPINNAN HIONTA

Myllytyksellä palautetaan auton maalipinnan alkuperäinen kiilto ja naarmuttomuus.
Hiontakertoja voidaan käsittelyssä tehdä useita (käytetään termejä: 1-step, 2-step, 3-step…).
Useimmiten perusautossa riittää joko 1-step tai 2-step hionta. Hiontakertojen lisääntymisen myötä myös hionta-aineen karkeusastetta muutetaan. Mitä karkeampi aine sitä syvemmälle päästään hiomisessa.

Myllytystarve käydään aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti läpi. Työmenetelmiin vaikuttaa lähtötilanne; väri, maalipinnan kunto ja mihin lopputulokseen halutaan päästä.
Esimerkiksi näyttelyyn menevän auton ja ”normikäytössä” olevan auton hiontamenetelmissä voi olla suuretkin erot. Myllyteyt autot täytyy AINA suojata vahalla tai pinnoitteella.

Vahaukset

Suosituin tarjoamistamme vahakäsittelyistä on ns.kestovaha joka antaa suojan vuodeksi, pesumäärien ja liuottimien ollessa maltillisia (ei pestä viittä kertaa viikossa).

Suoritamme myös ns. pesu/nestevahauksia,  jotka voidaan sumuttaa autoon pesun yhteydessä. Niiden kesto on rajallinen, mutta ylläpitovahoina ne ovat toimivia.

PINNOITTEET

Pinnoitteita käytämme ns.1-vuotispinnoitteesta alkaen (antaa vuoden suojan kovassakin pesumäärässä). Käsittely soveltuu myös käytetylle autolle sellaisenaan.

KESTOPINNOITE antaa jopa kolmen vuoden suojan maalipinnalle, se on soveltuvin uuteen maalipintaan, koska käytetty maalipinta vaatii tarpeellisen hionnan.

Käsittely on vakuutusyhtiöiden korvauksen piirissä, esim kolarin sattuessa vakuutusyhtiö korvaa maalatuille osille uusintakäsittelyn.

KERAAMINEN KÄSITTELY
Meillä on valtuudet useimpiin keraamisiin käsittelyihin, mutta poikkeuksetta suosittelemme NANO CERAMIC PROTECT käsittelyä. Tämä markkinoiden kovin (9H) käsittely antaa ajoneuvollesi kestävän suojakerroksen ja pitkäkestoisen sileän pinnan.

LASIKÄSITTELYT

Auton laseille tehtävä käsittely, joka vähentää mm.tuulilasinpyyhkijöiden käyttöä selkeästi.

AJOVALOJEN HIONNAT

Ehostamme naarmuuntuneet tai harmaantuneet ajovaloumpiot uuden veroiseksi.

ERIKOISTYÖT

Esimerkiksi teippien irroitukset sekä eläinkarvojen poistot. Vaativimmissa tapauksissa nämä tehdään useinmiten tuntitöinä.

MYYNTI/KAUSIFIKSAUKSET

Tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Luotetut tuotteet

Käytämme vain alan parhaita tuotteita